ANALIZA MUSKULATURY WIELKIE CYCE META Z BAZARU KONIE ŚMIESZNE ŻYDOWSKIE IMIONA ZAKŁADY BUKMACHERSKIE KULE DUM-DUM DLA SŁONIA DYDOLS POKEMON TŁUMACZENIE ARABSKIEGO PIŃCET ZŁOTYCH RENTY GRY DO KOMÓRKI LICZE DOWCIPY DOKTOR MONK EFEKT JO-JO ZDJĘCIA KOTÓW WYGLĄDAJĄCYCH JAK BOCHNY CHLEBA DZIWKI BABILONU
Efendi
z powodu pojawiających się wątpliwości, wklejam przekazaną przez Aleks podczas prywatnej rozmowy oficjalną listę goranowych tekstów na arabski:
1. Kosmos (od Kacpra),
hel taalim- 2 pierwsze strony z czego na drugiej bez srodkowego hubub zeyt....,
3.tekst o dojrzewaniu- czy tam nastolatkach jak wolisz2 str
4. ksiazki -2 str
5. Polska- z wikipedii- strony: siyasa harigiye, bulenda- 1 str, lurra
6. barbara pikolska 1 str
+te z żółtej książki, o których goran zapewniał, że je pamięta
Efendi
ponieważ mi tak dobrze idzie, wkleję jeszcze teksty od idleze:
*ONZ
*JĘZYK ARABSKI
*JEDZENIE
*NAJWAŻNIEJSZE ODKRYCIA XX w.
*GLOBALIZACJA
*MUZYKA
*SPORT W ŚWIECIE ARABSKIM
*OTYŁOŚĆ
*POWIEDZENIA ARABSKIE
*"ZATOKA"
Efendi
No i PIWO!!!
Efendi
Efendi
Proszę jeszcze o przesłanie z waski Łaszej o podesłanie tekstów, co to na biutrufską trza. Dziękuję.
I jeszcze: powiedzenia arabskie robiliśmy z Ide?? To był jakiś tekst czy coś? Bo ja sobie nie przypominam kompletnie.
Efendi
te powiedzenia robiliśmy w zeszycie, miałem ksero, ale mi jędrzej zajumał. powiedział, że mi prześle na maila. jak to zrobi, to prześlę dalej.
a teksty na agę to (o ile dobrze pamiętam):
1. aresztowanie polańskiego
2. mastercopy
3. tango
4. targi dla książki w tunisie
i chyba tylko te cztery... mam ich listę w poznaniu, jeśli się nie będzie zgadzać, do jutra uzupełnię. ale te 4 na 100%
Pani Lana Anwar....Ezzadin dzwoniła z informacją, że obowiązują nas do egzaminu również wszystkie przysłowia jakie pojawiły się na tablicy; nasze teksty o etykietach wszelakich oraz to co było odnośnie środowiska (chyba miała na myśli też Kopenhagę).
Proponuję podzielić się swoimi tekstami drogą mailową
Efendi
niech spierdala.
Efendi
jeśli ktoś mi przyśle swój tekst o etykiecie albo kopenhadze - dostanie bana na zakres!
Efendi
a przysłowia?
Efendi
to w sumie wszystko jedno, bo i tak chyba mam.
ciekaw jestem jedynie, czy lana też ma.
Efendi
Ja sądzę, że ktoś na ustnym dostanie pytanie z saida ra'isa ar-rahela Katshynskiego.
Efendi
Kalam 'an al-hubb!