ANALIZA MUSKULATURY WIELKIE CYCE META Z BAZARU KONIE ŚMIESZNE ŻYDOWSKIE IMIONA ZAKŁADY BUKMACHERSKIE KULE DUM-DUM DLA SŁONIA DYDOLS POKEMON TŁUMACZENIE ARABSKIEGO PIŃCET ZŁOTYCH RENTY GRY DO KOMÓRKI LICZE DOWCIPY DOKTOR MONK EFEKT JO-JO ZDJĘCIA KOTÓW WYGLĄDAJĄCYCH JAK BOCHNY CHLEBA DZIWKI BABILONU
Efendi
Aby rozpocząć jakże ciekawe dysputy w tym nowym podforum wszedłem na gazetę.pl wiedząc, że wśród najnowszych wiadomości będzie coś odpowiedniego.
Trudno to nazwać wejściem w tematykę z przysłowiowym papciem, lub, jak kto woli, z przytupem, ale trzeba korzystać z tego, co jest.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ … dowy_.html
To potwierdza teorię, że tylko "pewni ludzie" śmią zwracać uwagę innym i to z wyższą rangą w hierarchii, która powinna być szanowana tak, jak jest to u nas. Czy wyobrażacie sobie zwrócić uwagę Najjaśniejnampanującemu Profesorowi Niech Jego Imię będzie uwielbiane po sufity Wydziału, lub komukolwiek z Jego Świty?
Ech nawet mi brakuje jadu by odpowiednio zbluzgać tak niegodne zachowanie.
Efendi
Tak, uważam, że tak
Efendi
bardzo się cieszę, że temat został wzięty na poważnie, chociaż wcale tego się nie spodziewałem i nie do końca jest to zgodne z moimi intecjami
Efendi
No ja sobie nie mogę wyobrazić
Efendi
w sumie nie mam nic nowego do dodania, chciałem się tylko pochwalić nowym awatarkiem =D
Efendi
to ja też się pochwalę, że zmieniłem