ANALIZA MUSKULATURY WIELKIE CYCE META Z BAZARU KONIE ŚMIESZNE ŻYDOWSKIE IMIONA ZAKŁADY BUKMACHERSKIE KULE DUM-DUM DLA SŁONIA DYDOLS POKEMON TŁUMACZENIE ARABSKIEGO PIŃCET ZŁOTYCH RENTY GRY DO KOMÓRKI LICZE DOWCIPY DOKTOR MONK EFEKT JO-JO ZDJĘCIA KOTÓW WYGLĄDAJĄCYCH JAK BOCHNY CHLEBA DZIWKI BABILONU
Efendi
Mam nadzieje, że wszyscy (poza tym gejem, grgiem) wyrażą chęć na wspólny wypad do knajpy celem konsumpcji napojów alkoholowych. Co o tym sądzicie? (ciebie grg nie pytam, geju)
dobra Łukaszek, żartowałem tylko:*
będziesz mógł usiąść na honorowym miejscu, obok mnie
Ostatnio edytowany przez Benedykt16 (2008-01-24 16:46:45)
Efendi
wolałbym pić w domu wygazowaną wodę gazowaną niż alkohol w towarzystwie benedykta.
ale idąc z duchem przebaczenia też się na to piszę.
Efendi
Taka rada z mojej strony, grg, umyj pachy.
Efendi
chyba ty!
Efendi
ok;(
Efendi
To co, kiedy idziemy? Bo w końcu się nie umówiliśmy
No ja mogę w czwartek.
A w ogóle to się przeprowadzam znowu - 4 raz w przeciągu 1,5 roku, więc parapetówa tym razem będzie
W przyszłym roku robimy już tylko jedną ostatnią na swoje.
Efendi
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░ ░░░██████████████████████████████░░░░░██░░ ░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓░░░░░░░█░ ░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓░░░▓▓▓▓█░ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓░░░░░░░█░ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓░░░░░░░█░ █░░░░░░░░░░░░████████████████████░░░░░██░░ █░░░░░░░░░░░██▓░░██░░░░░░░░░░░░░░█████░░░░ █░░░░░░░░░░░█▓▓░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ █░░░░░░░░░░░█▓░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░█░░░░░░░░░██▓░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░██░░░░░░░██▓░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░██████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Ostatnio edytowany przez Benedykt16 (2010-03-26 00:39:01)
Efendi
To kiedy to piwo...?